Ambassadeur!

Een nieuw jaar betekent: nieuwe goede voornemens, nieuwe plannen en nieuwe mogelijkheden.
Ook ik begon het jaar met een nieuw spannend plan/voornemen/doel, het is maar hoe je het noemen wilt. Mijn experiment houdt me het komende jaar wel bezig (lees meer hier) en nu 2016 net een week bezig is, is het misschien wat vroeg om hier een volwaardige update over te kunnen geven.
Aan de andere kant, nu 2016 al een week onder weg is, is het de hoogste tijd om een ander project voor komend jaar bekend te maken. Met gepaste trots mag ik mij sinds kort ambassadrice van TORQfitness noemen! 

TORQfitness
Sinds ik TORQ en tegelijkertijd André (eigenaar van TORQ Benelux en Duitsland) heb leren kennen was ik fan. Niet alleen omdat André zo’n vriendelijke gast is en het team vertegenwoordigers zo’n hechte en goede uitstraling heeft, maar vooral omdat het gehele concept van TORQ mij aantrok. Ik zou een heel essay kunnen schrijven over wat mij allemaal zo aanspreekt, maar dat komt de overzichtelijkheid van deze blog niet ten goede. Om in de overzichtelijke, strakke stijl van TORQ te blijven zet ik mijn 5 redenen om voor TORQ te kiezen voor je op een rijtje.

  • De uitstraling: Met een strak logo en een huisstijl zonder poespas straalt elk product uit dat ze bij TORQ weten waar ze mee bezig zijn.
  • De verpakkingen: Niet alleen mooi ontworpen en handig te openen op de fiets, maar ook nog eens teruggebracht tot de essentie van een verpakking. De potten voeding van TORQ zijn goed hersluitbaar en bevatten, in vergelijking met andere producenten, aanzienlijk minder extra lucht per verpakking. Wel zo milieu bewust.
  • De ingrediënten: Het assortiment van TORQ bestaat voor 100% uit natuurlijke, fair trade producten. Er zijn geen kunstmatige zoetstoffen, kleurstoffen of conserveermiddelen toegevoegd. Eerlijk is eerlijk, dit is voor mij een van de belangrijkste redenen om voor TORQ te kiezen. Energie uit echte voedingsmiddelen is in mijn ogen altijd beter voor je dan energie uit chemisch gecreëerde stoffen. Daarnaast ben ik er van overtuigd dat natuurlijke voedingsstoffen helpen in het voorkomen van maag- en darmproblemen op de fiets.
  • De smaak: Mijn favoriet is toch wel de apple crumble gel, want hij smaakt echt naar apple crumble/appeltaart (hoe cool is dat?!). Al moet ik zeggen, alle smaken in de verschillende ‘systems’ zijn ontzettend lekker. Het brede assortiment van ,soms verassende, smaken zorgt ervoor dat je altijd meerdere smaakopties hebt om uit te kiezen.
    Daarnaast zijn de producten niet al te heftig van smaak (er zitten ook geen smaakversterkers in) en vallen ze, ook tijdens een zware inspanning, niet te zwaar op je maag.
  • Product screening: TORQ hanteert een duidelijk anti-doping beleid en garandeert dat hun producten dopingvrij zijn. Om die garantie te kunnen leveren worden alle batches van TORQ producten door een onafhankelijk lab getest op verboden stoffen. TORQ is zeer open over de testprocedure op hun website leggen ze precies uit hoe de procedure in elkaar steekt, waar ze op testen en publiceren ze de testrapporten van de meest recent geteste producten. Als semi cijfertjes nerd word ik altijd blij van cijfers en wetenschap. En als sporter word ik blij van doping vrije producten.

Kortom, ik ben fan. En vanaf nu dus ook trotse ambassadeur. I am TORQfuelled.

Voor verkoop en meer informatie:
http://www.torq.fitness/nl/
http://www.torqfitness.co.uk

products

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *